La façana de l’Ajuntament d’Inca llueix des d’avui matí la bandera LGTBI amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull, que es commemora cada 28 de juny. L’acte de penjada de l’emblema de l’arc de Sant Martí ha comptat amb la participació del batle d’Inca Virgilio Moreno, la regidora d’Igualtat María del Carmen Oses, altres membres del consistori i representants de l’Associació Únic.

«Amb aquest petit gest volem posar de manifest el nostre suport al col·lectiu LGTBI i contribuir a visibilitzar la seva lluita en defensa dels drets de totes les persones. A poc a poc hem anat fent passes, però encara queda un llarg camí per recórrer, i des de les administracions públiques hem de seguir treballant per continuar avançant cap a la igualtat», destaca Oses.

En aquest sentit, la regidora d’Igualtat assenyala que «l’Ajuntament d’Inca es compromet de manera ferma a continuar treballant de forma conjunta amb els col·lectius, les associacions i la població en general per seguir fomentant el respecte i la tolerància, i treballar aquesta legislatura en el primer Pla Marc per la Igualtat per Raó d’Orientació Sexual i Identitat de Gènere».

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image