L’Ajuntament d’Inca ha començat les tasques d’instal·lació de punts de recàrrega públics i gratuïts per a vehicles elèctrics. Dita instal·lació s’emmarca dins la política de potenciar la mobilitat sostenible a la ciutat. La regidora de Mobilitat, Antonia Triguero, ha manifestat la seva satisfacció per poder dur a terme aquesta inversió, que s’inclou dins el pla estratègic d’implantació del vehicle elèctric de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat.

En aquests moments s’estan fent les canalitzacions i obres necessàries per col·locar l’aparell definitiu. Les ubicacions escollides són l’avinguda de les Germanies a l’alçada del Claustre de Sant Domingo i el Poliesportiu Mateu Cañellas. Ambdós indrets s’han escollit perquè els vehicles necessiten un estacionament prolongat, de quasi dues hores.

Els nous aparells han estat configurats per oferir un procés de recàrrega senzill i intuïtiu. A més, té una estructura resistent al vandalisme i agents atmosfèrics, així també incorpora un sistema de retenció i bloqueig del cable per evitar-ne el robatori per usuaris no autoritzats. Una vegada que es posi en marxa el sistema, els usuaris hauran de demanar una targeta identificativa per tal de fer funcionar l’aparell. “La nostra intenció és posar el màxim de facilitats per tal que la introducció del vehicle elèctric comenci a ser una realitat a curt i mitjà termini”, ha dit el batle, Virgilio Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image