L’Ajuntament d’Inca continua reforçant el seu cos de seguretat, i ha incorporat novament cinc nous agents a la plantilla de la Policia Local. “Estam fent un important esforç per adaptar els efectius policials d’acord amb les necessitats de la nostra ciutat i, a poc a poc, anar ampliant i millorant la Plantilla de la Policia Local i el seu personal per tal de seguir millorant el servei”, assenyala el batle Virgilio Moreno.

Després de sis mesos d’acadèmia i sis mesos de pràctiques al municipi en dos períodes diferenciats, els nous policies ja han entrat en servei. A més, abans de fer-se oficial, han estat examinats i valorats pels seus superiors. “Estam molt contents de la incorporació d’aquests cinc nous agents, que ja han estat a la nostra plantilla i coneixen perfectament el funcionament de la Policia Local d’Inca. Estam convençuts que amb la seva formació i professionalitat podran aportar molt al nostre municipi. Els desitjam que se sentin com a casa i molta sort i encerts en aquesta nova etapa”, declara la regidora de Seguretat Ciutadana i Trànsit Antònia Triguero.

En aquest sentit, cal destacar que l’Ajuntament d’Inca durant els darrers anys ha dirigit els seus esforços a l’ampliació i la consolidació de la plantilla de la Policia Local, amb l’augment del pressupost, la dotació de noves places i la reorganització de l’equip amb una correcta relació dels llocs de feina, entre altres actuacions.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image