L’Ajuntament d’Inca ha aprovat una vegada més una partida de subvencions i ajudes a clubs esportius locals, amb la finalitat de fomentar la pràctica esportiva entre tots els grups d’edat. D’aquesta manera, s’ha iniciat ja l’expedient de la concessió d’ajudes a les entitats municipals, dotat amb 37.000 euros. En total, 17 associacions se’n veuran beneficiades.

“El talent esportiu inquer és indiscutible i ja forma part de la nostra identitat, ho veim contínuament. És per això que des de l’Ajuntament d’Inca sempre donarem suport als clubs i esportistes de la ciutat, que desenvolupen un treball constant i resilient, amb esforç diari, per assolir els seus objectius i mantenir el nivell ben alt. I és també per això que nosaltres no podem fer menys que mantenir-nos al seu costat amb tot el que estigui a les nostres mans per impulsar l’activitat física al nostre municipi”, explica el regidor d’Esports Antoni Penya.

Amb aquesta línia de subvencions, el consistori cerca seguir donant suport a les entitats esportives de la capital del Raiguer en el finançament del seu funcionament i manteniment ordinari, en la participació en competicions oficials i en el desenvolupament de l’acció de promoció i foment de l’activitat física i l’esport.

Les entitats locals sol·licitants que es veuran beneficiades de les ajudes són: l’Inca Tennis Taula Club, el Club Atletisme Es Raiguer, el Club Cercle d’Escacs Inca, el Club Handbol Inca, el Club Esportiu Incacs Es Raiguer, el Club Esportiu Sincro Inca, el Club Esportiu Taekwondo Easy, el Club Futbol Sala Joves d’Inca, el Club Arthemys Inca, el Club Gimnàstica Rítmica Inca, el CE Ciutat d’Inca Futsal, el Club Atletisme Inca, el Club Multiincaesports, el Club Esportiu Galanga, el Club Natació Inca, el Club Bàsquet Sant Francesc Llops i el Club Ciclista Inca.

Per la seva banda, el batle d’Inca Virgilio Moreno destaca que “amb aquesta nova línia de subvencions a clubs esportius locals, ens mantenim en la nostra línia de treball pel que fa al suport i la promoció de l’esport inquer. Ens omple d’orgull el nivell que té la nostra ciutat, per això des de sempre el nostre objectiu en aquesta àrea ha estat impulsar i seguir potenciant i diversificant la pràctica de l’activitat esportiva a Inca”.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image