Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un concurs per seleccionar la imatge publicitària per promocionar el Dijous Bo. El termini per presentar les propostes finalitza el 6 d’octubre, i la imatge guanyadora rebrà un premi de 700 euros.

«Amb la mateixa il·lusió de cada any quan s’apropen aquestes dates tan assenyalades al calendari dels inquers i les inqueres, el nostre propòsit és fomentar la participació i que la ciutadania s’engresqui al màxim en la celebració de la fira més important de la nostra ciutat. Entre tots i totes aconseguirem un cartell que representi l’essència del Dijous Bo i transmeti la raó de ser d’una fita tan especial», explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor de Promoció de la Ciutat assenyala que «aquest certamen any rere any assoleix una participació més elevada  i es reben propostes de molt de nivell, d’una alta qualitat i estètica visual, tant de professionals com de dissenyadors amateurs; aquest fet posa de relleu que la idea de fusionar disseny gràfic amb tradició, promoció i implicació funciona. De fet, la nostra ciutat sempre ha estat molt lligada al disseny, per això es va posar en marxa el concurs».

D’aquesta manera, cada participant podrà presentar a concurs un màxim de dos cartells, que han de ser originals i inèdits. La tècnica de les obres a presentar és lliure, però adaptada als mitjans d’impressió. Per aquest motiu no s’admeten tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. El jurat es reunirà dins els set dies següents a la finalització del termini per qualificar les obres presentades i triar la imatge guanyadora, que s’utilitzarà al cartell promocional del Dijous Bo 2023 i totes les peces publicitàries que es desenvolupin.

Podeu consultar les bases aquí: https://incaciutat.com/concurs-dbo23.
Oberta la convocatòria del Premi Dijous Bo 2023
De forma paral·lela, ja està oberta també la convocatòria del Premi Dijous Bo, que tenen per objecte reconèixer aquelles persones, entitats o institucions que hagin duit a terme una activitat en benefici de la societat inquera, que hagin destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat o que hagin contribuït a la salvaguarda dels valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme, o derivats d’una trajectòria exemplar que hagi incidit en aquests camps.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el pròxim 29 de setembre. Com cada any, les propostes han d’anar acompanyades d’una instància que acrediti les causes de la candidatura, el curriculum vitae del candidat o candidata i un mínim de deu signatures que hi donin suport.

Les bases de la convocatòria del Premi Dijous Bo 2023 es poden consultar aquí: https://incaciutat.com/premi-dijous-bo-2023.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image