L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa la Unitat de Centre de la Policia Local d’Inca. Aquesta unitat específica estarà formada per dos agents que estaran de servei exclusivament a la zona del centre de la capital del Raiguer durant els matins.

«Durant els darrers anys, anam fent passes fermes per millorar la seguretat ciutadana al municipi. Hem aconseguit consolidar el cos de la Policia Local, i això es trasllada en un millor servei a la ciutadania. A més a més, feim un esforç per adaptar els efectius policials d’acord amb les necessitats de la nostra ciutat i de tots els inquers i les inqueres», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per la seva part, la regidora de Seguretat Ciutadana Antonia Triguero destaca que «la Policia Local ha de ser un cos policial molt proper a la ciutadania. Per això, hem considerat reforçar la nostra presència al centre d’Inca i apropar la Policia Local a la població, amb la finalitat que tant els comerciants com els veïnats i les veïnades tenguin un contacte més estret i directe amb els agents».

Així doncs, la Unitat Especial de Centre de la Policia Local d’Inca neix amb l’objectiu d’augmentar la presència policial en el centre de la ciutat per prevenir possibles delictes i actes vandàlics, i per poder proporcionar una resposta ràpida i eficient davant qualsevol situació que pugui sorgir. Així mateix, la nova Unitat permetrà impulsar la col·laboració amb comerciants i residents del centre de la ciutat.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament d’Inca vol promoure un entorn segur i agradable per a totes les persones que visiten el centre de la ciutat, tot incentivant així també el comerç de proximitat i el turisme local.

A més de la vigilància rutinària, es preveu que la Unitat Especial dugui a terme campanyes de sensibilització sobre seguretat i organitzi reunions periòdiques amb la comunitat per recollir les seves preocupacions i suggeriments. De forma paral·lela es potenciarà la presència de la Policia Local en el centre de la ciutat durant els horabaixes.

Finalment, cal destacar que, amb les noves incorporacions i l’augment del planter del cos de seguretat de la capital del Raiguer, actualment hi ha durant tot el dia tres patrulles actives al municipi, a més dels altres efectius disponibles, com la Unitat de Prevenció.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image