L’Ajuntament d’Inca posa en marxa un nou pla d’asfaltatge a una quinzena de carrers de la ciutat, el paviment dels quals s’anirà reposant durant les pròximes setmanes. El pressupost total per a la realització d’aquestes tasques ascendeix a 415.017,38 euros.

«Perseguim seguir millorant la nostra ciutat perquè estigui en les millors condicions possibles per a la ciutadania, per donar resposta a les seves necessitats. Per això, desenvolupam continuadament tasques d’asfaltatge dels carrers del municipi i de manteniment i millora de tots els espais públics», declara el batle d’Inca Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, actualment s’estan executant obres de reposició del paviment asfàltic a la barriada de Crist Rei i del parc d’Europa. A més, el projecte inclou la millora de la xarxa d’aigua potable a quatre dels carrers que s’asfaltaran.

En primer lloc, pel que fa al barri de Crist Rei, els carrers que es veuran millorats són: c/ de Marc Ferragut, c/ de Gabriel Buades, c/ de Josep Maria Llompart, avinguda del Tren, c/ de Pérez Galdós, c/ de Costa i Llobera i c/ de Crist Rei.

En segon lloc, referent a la zona en concret del parc d’Europa, s’asfaltaran els carrers d’Ausiàs Marc i de Tirant lo Blanc. Per altra banda, les vies en què s’actuarà a la xarxa d’aigua potable són: c/ de Marc Ferragut, c/ de Josep M. Llompart, c/ de Pérez Galdós i c/ de Crist Rei.

En tots aquests carrers i vies, el paviment asfàltic es trobava en mal estat i en molts de punts havia perdut la seva capacitat portant. De fet, hi ha alguns punts amb zones blanes, les quals han de sanejar-se de manera que el nou ferm quedi ben assentat.

Així, amb aquest nou contracte d’obres, l’Ajuntament d’Inca continua desenvolupant un pla estratègic integral de reposició de la pavimentació asfàltica dels carrers de la ciutat d’Inca, amb la finalitat de mantenir i garantir el seu bon estat. Durant els darrers mesos i els anys anteriors ja es varen dur a terme diferents actuacions a diverses vies del municipi i a alguns camins rurals. De fet, a final del passat any, el consistori de la capital del Raiguer ja va invertir a prop de 400.000 euros en tasques d’asfaltatge d’una vintena de carrers.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image