L’Ajuntament d’Inca està realitzant tasques d’asfaltatge a una vintena de carrers del municipi, el paviment dels quals s’anirà renovant durant les pròximes setmanes. «Durant els darrers anys hem fet un esforç per mantenir la nostra ciutat en les millors condicions possibles. Per això, periòdicament duim a terme diferents actuacions d’acord amb les prioritats, i tenint sempre molt presents les necessitats i demandes dels veïns i veïnes de les diferents zones de la ciutat», destaca el batle d’Inca Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, actualment s’executen obres de reposició del paviment asfàltic dels carrers dels Jocs, Músic Josep Balaguer, Can Valella, Costitx, Canonge Alzina, Edison, la Torreta, avinguda de les Germanies, carrers de Llorenç M. Duran, Mandrava, sa Pota del Rei, Sant Bartomeu i Formentor. D’altra banda, es realitzaran tasques d’asfaltatge a la rotonda de la Gran Via de Colom amb l’avinguda de Jaume I; a la rotonda de l’avinguda dels Reis Catòlics amb l’avinguda de Jaume II; i a la rotonda de la carretera de Sencelles amb la Ronda de Migjorn.

En tots aquests carrers i vies, el paviment asfàltic es trobava en mal estat, atès que en molts de punts ha perdut la seva capacitat portant. De fet, hi ha alguns punts amb zones blanes, les quals han de sanejar-se de manera que la nova fermesa quedi ben assentada. El pressupost total per al desenvolupament d’aquestes tasques ascendeix a 370.902,77 euros.

De forma paral·lela, el consistori de la capital del Raiguer ha iniciat ja els tràmits per a la realització d’un contracte d’obres per a la renovació de l’asfaltatge de nou vies municipals més. En concret, s’efectuaran actuacions a les barriades del Blanquer, Fernández Cela i la zona del parc d’Europa. El pressupost base d’aquesta nova licitació, que actualment està en marxa, és de 381.536,40 euros (IVA inclòs).

Compartir

Newsletter Image