Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha aprovat les bases reguladores per a la convocatòria de tres línies de subvencions per a entitats i associacions amb activitat al municipi. D’aquesta manera, enguany el consistori de la capital del Raiguer destinarà un total de 54.000 euros amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i la promoció de les entitats socials sense ànim de lucre, associacions de gent gran i entitats de joventut, oci i temps lliure.

Aquestes subvencions persegueixen potenciar el teixit associatiu del municipi i contribuir a dinamitzar la ciutat. “Som conscients de la important tasca que realitzen les entitats al nostre municipi. Per això, la finalitat d’aquestes subvencions és potenciar el teixit associatiu d’Inca i contribuir a dinamitzar la ciutat”, explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, la primera línia de subvencions està dirigida a entitats socials sense finalitat de lucre per tal de potenciar la realització d’actuacions i activitats de caràcter social que es duen a terme en benefici de tota la comunitat. En concret, aquesta convocatòria d’ajudes està dotada amb 40.000 euros.

Pel que fa a la segona línia d’ajudes, està dotada amb 8.000 euros, i poden sol·licitar-la entitats de gent gran sense finalitat de lucre de la ciutat d’Inca. En aquest cas, per atorgar les subvencions es valora que les activitats estiguin enfocades a promoure un envelliment actiu, saludable i satisfactori, i mantenir i potenciar l’associacionisme, els espais d’oci i temps lliure per a la participació social del col·lectiu de persones majors del municipi.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Inca dedica 6.000 euros en ajudes directes a associacions i entitats de joventut, oci i temps lliure. La finalitat d’aquesta tercera línia de subvencions és impulsar la realització d’activitats d’oci i de temps lliure, i el desenvolupament d’activitats que tenguin els infants i els joves com a principals protagonistes, en especial aquelles accions relacionades amb l’art, la cultura, l’educació, el patrimoni, l’esport, el lleure, l’oci saludable, el medi ambient, la igualtat, la diversitat sexual i de gènere o la promoció de la comunitat.

El termini per sol·licitar la concessió de les subvencions és del 30 de maig al 29 de juliol de 2022. Després, les entitats disposaran d’un termini específic per presentar la justificació i tota la documentació necessària.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image