Un any més, l’Ajuntament d’Inca ha aprovat les bases reguladores per la convocatòria de tres línies de subvencions per a entitats i associacions amb activitat al municipi. D’aquesta manera, enguany el consistori de la capital del Raiguer destinarà un total de 54.000 euros amb la finalitat de contribuir al desenvolupament i promoció de les entitats socials sense ànim de lucre, associacions de Gent Gran i entitats de joventut, oci i temps lliure.

La finalitat d’aquestes subvencions és potenciar el teixit associatiu del municipi i contribuir a dinamitzar la ciutat. Som conscients de la important tasca tan important que realitzen les entitats al nostre municipi. Per això, la finalitat d’aquestes subvencions és potenciar el teixit associatiu d’Inca i contribuir a dinamitzar la ciutat», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així doncs, la primera línia de subvencions està dirigida a entitats socials sense finalitat de lucre per tal de potenciar la realització d’actuacions i activitats de caràcter social que es realitzen en benefici de tota la comunitat. En concret, aquesta convocatòria d’ajudes està dotada amb 40.000 euros.

Pel que fa a la segona línia d’ajudes, està dotada amb 8.000 euros i poden sol·licitar-la entitats de gent gran sense finalitat de lucre de la ciutat d’Inca. En aquest cas, per atorgar les subvencions es valora que les activitats estiguin enfocades a promoure un envelliment actiu, saludable i satisfactori; i mantenir i potenciar l’associacionisme, els espais d’oci i temps lliure per la participació social del col·lectiu de persones majors del municipi.

D’altra banda, l’Ajuntament d’Inca dedica 6.000 euros en ajudes directes a associacions i entitats de joventut, oci i temps lliure. La finalitat d’aquesta tercera línia de subvencions és impulsar la realització d’activitats d’oci i de temps lliure i el desenvolupament d’activitats que tinguin els infants i els joves com a principals protagonistes, en especial aquelles accions que relacionades amb l’art, la cultura, l’educació, el patrimoni, l’esport, el lleure, l’oci saludable, el medi ambient, la igualtat, la diversitat sexual i de gènere o la promoció de la comunitat.

El termini per sol·licitar la concessió de les subvencions és del 30 de maig al 29 de juliol de 2022. Després, les entitats disposaran d’un termini específic per presentar la justificació i tota la documentació necessària.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres