L’Ajuntament d’Inca impulsa, un any més, dues línies de subvencions per a clubs i esportistes locals, amb la finalitat de fomentar la pràctica esportiva entre tots els grups d’edat. D’aquesta manera, s’han aprovat ja les bases de la convocatòria d’ajudes per a esportistes locals amb un pressupost de 15.000 euros; i les bases per a les subvencions per a clubs municipals, dotades amb 37.000 euros.

Així doncs, l’Ajuntament destinarà un pressupost total de 52.000 euros a aquestes dues línies de subvencions per a clubs i esportistes d’Inca, que es posen en marxa any rere any. «Un dels nostres principals objectius en aquest àmbit és promocionar, potenciar i diversificar la pràctica de l’activitat esportiva a la nostra ciutat. Per això, és imprescindible estar al costat dels clubs i esportistes inquers, i ajudar-los en el seu dia a dia. Seguirem treballant per donar suport i promocionar l’esport, especialment l’esport base a Inca», explica el regidor d’Esports Antoni Penya.

La primera línia d’ajuts està destinada a finançar la participació d’esportistes inquers no professionals en competicions fora de l’illa de Mallorca, durant el 2024. En concret, aquesta convocatòria té per objecte compensar els costs derivats dels desplaçaments i subvenciona les despeses de passatges, manutenció i pernoctació.

D’altra banda, amb la segona línia de subvencions, el consistori pretén donar suport a les entitats esportives de la capital del Raiguer en el finançament del seu funcionament i manteniment ordinari, en la participació en competicions oficials i en el desenvolupament de l’acció de promoció i foment de l’activitat física i l’esport.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image