El Batle d’Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Participació, Andreu Caballero, el tinent batle de Mobilitat, Sebastià Oriol, el regidor de Promoció de la Ciutadania, Antoni Peña i el president del Grup Güell Francisco Bauzá s’han reunit al Casal de Joves sa Fàbrica amb els voluntaris que coordinaran la sortida de la 45a edició de la Marxa del Güell a Lluc a peu des de la capital del Raiguer. Així la ciutat es converteix, per primera vegada en un punt per començar l’itinerari de la popular caminada. “Cal destacar la implicació de diverses entitats de la ciutat i del grup de voluntaris que col·laboraran amb l’organització per fer possible la sortida des d’Inca”, ha explicat Moreno. L’Ajuntament d’Inca, oferirà una sortida a les cinc de la matinada des de la plaça de Mallorca perquè els “marxaires” es puguin incorporar al romiatge al seu pas per Selva.


Durant la trobada s’ha fet una distribució de tasques vitals per tal que l’esdeveniment transcorri amb normalitat. La Policia Local i l’agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Inca, també col·laboraran al dispositiu que es muntarà entre la nit del 3 al 4 d’agost.

La gran novetat de la present edició de la Marxa del Güell a Lluc a peu és que serà possible inscriure-s’hi de manera telemàtica a través de la web de l’organització a partir de dia 1 de juliol. Per apuntar-s’hi, caldrà abonar cinc euros, un dels quals serà donat al santuari de Lluc. També, com a primer cop, des de l’organització s’ha fet una aposta cap a la reducció del consum de plàstic, apostant per ampolles d’alumini als diferents punts d’avituallament. En total, hi participaran uns 700 voluntaris entre la nit del 3 al 4 d’agost, a més de policies locals i guàrdies civils.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image