L’Ajuntament d’Inca ha obert avui al públic dos nous parcs infantils amb jocs combinats per a totes les edats. Avui matí el batle d’Inca Virgilio Moreno i el regidor d’Urbanisme Andreu Caballero, conjuntament amb els tècnics d’Esports del Consell de Mallorca, han fet la recepció de les instal·lacions.

Les noves zones destinades als inquers i les inqueres més petits s’ubiquen a l’avinguda dels Reis Catòlics i al carrer dels Menestrals, i ocupen una extensió aproximada de 200 m² cada una d’elles. En concret, la primera instal·lació multijoc està recomanada per a infants menors de 6 anys. En canvi, l’altre espai està pensat per als nins i les nines més majors, d’entre 6 i 12 anys.

D’altra banda, està previst emplaçar elements biosaludables al parc d’Europa, al carrer de Maó i al carrer de Menorca. D’aquesta manera, s’ampliarà la xarxa municipal d’elements per a la pràctica esportiva a espais públics a l’aire lliure.

Aquestes actuacions s’han desenvolupat en el marc de la subvenció «Aire Lliure» impulsada pel Departament d’Esports del Consell de Mallorca l’any 2023.

«Durant els darrers anys, hem fet un esforç important per ampliar els espais públics d’Inca i adaptar-los a les necessitats i demandes de la ciutadania. Ara els nostres esforços se centren especialment a renovar i modernitzar les zones infantils, alhora que cream nous parcs per als inquers i les inqueres més petits», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno

Així doncs, de forma paral·lela, l’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un pla de renovació i ampliació  de les zones infantils del municipi. En concret, es crea un nou parc a la plaça de la Ciutat Lompoc (davant el centre de salut de So na Monda) i s’amplien i milloren les instal·lacions de la plaça d’Antoni Fluxà, el parc de les Illes Balears, la plaça del Lledoner i el parc d’Europa.

Així mateix, durant els pròxims mesos es desenvoluparà una important reforma a la plaça del Bestiar, que inclou l’engrandiment de la zona infantil amb nous jocs i una gran estructura amb diferents atraccions.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image