El batle d’Inca Virgilio Moreno i el president de la Unió Musical Inquera Pedro Bestard han firmat la renovació del Conveni de col·laboració per seguir potenciant la banda de la capital del Raiguer. L’acte de signatura ha comptat també amb la participació de la regidora de Cultura Alice Weber i altres membres de l’associació musical.

«Un any més, estam molt contents de poder continuar col·laborant amb la Unió Musical Inquera i contribuir que puguin desenvolupar la seva activitat a la nostra ciutat. A més a més, la banda musical inquera afavoreix, sense cap dubte, a promoure i difondre la música a Inca», destaca el batle Virgilio Moreno.

Per la seva banda, la regidora Weber destaca que «Unió Musical Inquera és la banda de música de referència al nostre municipi i, amb la renovació del Conveni, podrem tornar a gaudir de les seves magnífiques actuacions un any més i comptar amb ells en moments tan tradicionals com el concert de Reis, la Setmana Santa o Sant Abdon i Sant Senén».

Així doncs, en el marc d’aquest conveni l’Ajuntament d’Inca subvenciona les despeses necessàries per a les actuacions públiques i protocol·làries que desenvolupa Unió Musical Inquera al llarg de l’any. En concret la banda inquera té programades un total de dotze actuacions al llarg de l’any a la capital del Raiguer, tot i que la xifra es podria ampliar fins a catorze concerts.

D’altra banda, gràcies a aquest acord la Unió Musical Inquera podrà seguir utilitzant el local municipal de Sa Quartera per a assajos de la banda, amb el mobiliari i l’equipament actual. L’import màxim de la subvenció és de 30.000 euros.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image