L’Ajuntament d’Inca ha incorporat, durant els darrers dies, quatre nous agents a la Policia Local. D’aquesta manera, es reforça i amplia la plantilla del cos de seguretat municipal amb la finalitat d’aconseguir una major estabilitat i, alhora, millorar la seguretat ciutadana. «La seguretat és i serà sempre una de les nostres prioritats. Per això, consideram de vital importància disposar d’una plantilla estable dins la Policia Local», explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana Sebastián Oriol assenyala que «des de l’Ajuntament hem fet un esforç important per millorar les condicions de la Policia Local amb la finalitat de poder consolidar la plantilla i atreure nous agents. A poc a poc, anam fent passes per reforçar la seguretat i aconseguir una estabilitat en la plantilla de la Policia Local d’Inca».

Així doncs, un dels quatre nous agents ha aconseguit ja la plaça en propietat. Pel que fa als altres tres nous policies locals, provenen de la bossa d’interins que va crear l’Ajuntament d’Inca a principis d’any.

De forma paral·lela, actualment està ja en marxa un procés selectiu per incorporar cinc nous policies locals més. Després s’iniciaran els tràmits per cobrir vuit places abans que finalitzi l’any 2021 per tal que els funcionaris en pràctiques puguin efectuar el curs bàsic de policia el primer semestre del 2022.

Amb aquestes incorporacions, desset en total, l’Ajuntament d’Inca complirà el Pla Estratègic aprovat fa uns mesos amb la Junta de Personal, i fa una passa definitiva per consolidar la plantilla i adaptar-la a les necessitats actuals del municipi.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image