L’Ajuntament d’Inca desenvolupa un pla estratègic d’inversions per millorar i actualitzar les instal·lacions del poliesportiu municipal Mateu Cañellas. D’aquesta manera, enguany es destinaran uns 190.000 euros amb la finalitat d’adaptar l’espai a les noves necessitats que van sorgint i mantenir en bon estat els diferents espais esportius.

«Consideram totalment necessari anar realitzant actuacions per renovar les instal·lacions esportives d’Inca i aconseguir així mantenir uns espais de qualitat i adaptats a les necessitats dels ciutadans i els usos actuals», explica el regidor d’Esports, Antoni Peña.

En concret, durant els primers mesos de l’any s’han executat obres de reforma de la coberta del pavelló. D’altra banda, s’han dut a terme també importants tasques de pintura i manteniment. A més a més, s’han adquirit també equips de neteja i depuració per les piscines exteriors. En concret, aquestes actuacions que ja s’han realitzat han tengut un cost d’aproximadament 70.000 euros.

A continuació, durant els pròxims mesos, es posaran en marxa diverses actuacions per adequar i actualitzar els diferents espais esportius que conformen el Mateu Cañellas d’acord amb les demandes de la ciutadania. Així doncs, dins la corba nord de la pista d’atletisme s’instal·larà gespa artificial per crear un nou espai d’escalfament i entrenament del salt d’allargada. D’altra banda, es definirà una pista d’handbol, futbol sala i voleibol. Així mateix, s’adquirirà i instal·larà també un joc de porteries i un joc de cistelles de bàsquet. El valor total d’aquestes inversions és de 120.000 euros.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image