L’Ajuntament d’Inca ha iniciat el procediment per a la posada en marxa d’un contracte de subministrament d’equipament esportiu per a la renovació de les instal·lacions esportives i la creació de nous espais per al foment de l’activitat física al municipi. El pressupost base d’aquesta licitació és de 199.600,32 euros (IVA inclòs).

D’aquesta manera, l’objecte d’aquest contracte és la instal·lació de nou equipament esportiu a diversos parcs i espais municipals, així com redistribuir i renovar l’equipament i el paviment d’algunes instal·lacions. «Des de l’Ajuntament som molt conscients que l’esport i la pràctica d’exercici són de vital importància. Treballam decididament per promoure la pràctica d’activitat física i estils de vida més saludables. Per això, hem d’anar millorant els espais públics i adaptant-los a les noves necessitats que van sorgint», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Antoni Peña destaca que «és necessari renovar l’equipament existent per renovar les instal·lacions i, d’altra banda, crear noves zones esportives i espais moderns totalment equipats d’acord amb les demandes dels ciutadans d’Inca».

En concret, es preveu que es duguin a terme actuacions a la plaça Pobladors, la plaça de la Mediterrània, la zona esportiva del carrer Massanella i el poliesportiu Mateu Cañellas. Així doncs, en el marc d’aquest contracte s’instal·larà un circuit de cal·listènia amb diferents elements a la plaça Pobladors i un altre a la plaça de la Mediterrània.

D’altra banda, es renovarà la superfície exterior de la pista de bàsquet i la pista de futbet del carrer Massanella. En aquest sentit, es repararà la superfície i es pintarà de nou totes les marques. Així mateix, aquí també es col·locarà un nou lloc de cistelles i noves porteries reglamentàries. Per últim, s’instal·laran nous tancaments i un circuit de cal·listènia de 150 metres quadrats entre les dues pistes poliesportives.

Pel que fa al poliesportiu Mateu Cañellas, es crearà una nova pista poliesportiva a l’antiga pista d’hoquei, que es traslladà al recinte esportiu de l’IES Pau Casesnoves. En aquest espai s’instal·laran dos jocs de cistelles, un joc complet d’equipament de voleibol, una cadira de jutge, un joc de porteries d’hoquei i un joc de porteries de futbol sala.

A més a més, es realitzaran tres noves zones d’escalfament annexes a la pista d’atletisme i es construirà una pista poliesportiva d’escalfament a un dels extrems de la zona compresa entre el camp de futbol i la pista d’atletisme.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image