L’Ajuntament d’Inca ha aprovat l’adjudicació del contracte d’obres de senyalització horitzontal, consistent en el pintat i repintat de les marques viàries en diverses barriades del municipi. El termini d’execució dels treballs, amb un pressupost màxim d’aproximadament 50.000 euros, serà d’1 any.

Així doncs, durant els pròxims mesos una empresa especialitzada en la senyalització viària horitzontal realitzarà tasques de manteniment de les marques viàries en la capital del Raiguer. En concret, es pintarà i repintaran passos de vianants, carrils separadors, fletxes de direcció, stops i cediu el pas, quadrícules, ziga-zagues, etcètera, amb pintura acrílica de color blanc, groc i blau.

Les actuacions es realitzaran principalment a la zona del Polígon Industrial, So na Monda, Es Cos i Crist Rei, que són les zones que presenten una necessitat més urgent de repintat. No obstant això, es preveu que es duguin a terme tasques de pintat i repintat a altres zones, d’acord amb les necessitats que vagin sorgint al llarg de l’any.

Els treballs es realitzaran en horari nocturn o en les hores de menor incidència del trànsit rondat per no interrompre la circulació. «La finalitat és millorar la visibilitat dels senyals horitzontals i, així, incrementar la seguretat de vianants i conductors», explica el regidor de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Sebastían Oriol.

25

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image