L’Ajuntament d’Inca ha presentat una nova edició del programa “Inca fa Nadal”, que inclou totes les activitats nadalenques que se celebraran a la ciutat des del 5 de desembre fins al 8 de gener. A l’acte de presentació han assistit el batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor de Comerç i Turisme Miguel Ángel Cortés i el regidor de Participació Andreu Caballero, juntament amb altres membres del consistori i representants d’empreses i entitats col·laboradores.

El 5 de desembre es dona el sus a les celebracions amb l’encesa de llums, que comptarà amb l’actuació del grup Trencaclosques. Tot seguit, part de l’equip femení de categoria Autonòmica del CE Constància, amb motiu del seu 100è aniversari, serà l’encarregada de prémer el botó que il·luminarà tot el centre d’Inca. Entre els actes destaquen la desfilada del Pare Noel, que se celebrarà el 23 de desembre, i la tradicional cavalcada de Reis, que es realitzarà el dia 5 de gener.

«Un any més, hem aconseguit definir un complet programa d’esdeveniments per a totes les edats que resultarà molt atractiu tant per a grans com per a petits, tant per als inquers com per als visitants, i animarà el comerç local», explica el batle Moreno.

A més, una altra data important serà dia 16 de desembre, quan s’inaugurarà el betlem tradicional, que un any més es muntarà al local de l’antic Cafè Mercantil. A banda, hi haurà animació de carrer diversos dies, atraccions, tallers i activitats per als més menuts, i el mercadet de Nadal del 16 de desembre al 4 de gener al carrer Major. El regidor Cortés ha destacat que “amb aquest programa s’ha intentat agrupar un conjunt d’esdeveniments per a totes les edats. El nostre objectiu és que la gent surti al carrer, participi dels actes i es potenciï el comerç inquer”. Així doncs, la programació nadalenca a Inca de 2022 ajunta actes tradicionals amb novetats i altres esdeveniments que s’han posat en marxa els darrers anys.

Es pot consultar tot el programa al web https://incaciutat.com/incafanadal2022.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image