L’Ajuntament d’Inca organitza, un any més, un complet programa d’activitats amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes. “Any rere any, des del consistori inquer volem mostrar el nostre compromís contra les violències masclistes i organitzam tota una sèrie d’activitats ben diversa i completa per seguir amb aquesta conscienciació en matèria d’igualtat a la nostra ciutat”, assenyala la primera tinenta de batle María del Carmen Oses.

D’aquesta manera, el divendres 25 de novembre a les 10 h del matí es penjarà la banderola commemorativa a la façana de l’Ajuntament d’Inca per part de representants de totes les forces polítiques del consistori. Tot seguit, també a la plaça d’Espanya, es farà la lectura del manifest i l’exposició d’una activitat conjunta amb els centres educatius.

Per altra banda, enguany s’amplia la programació amb més tallers, que es duran a terme al Museu del Caçat i de la Indústria. També el Teatre Principal d’Inca se suma a la reivindicació del 25N amb la programació d’espectacles, una demostració de dansa i un concert.

Tot i això, un any més, el plat fort serà la fira “Inca amb Veu de Dona” que se celebrarà al Claustre de Sant Domingo dissabte 26 de novembre de 9 a 14 hores. La fireta feminista inclourà una classe magistral o taller a càrrec de Coco March de 10 a 12 h. A més, hi haurà l’actuació musical d’Auba Murillo a les 12 h i una exposició de murals dels centres educatius de 9 a 14 h. En total, més de 20 paradetes formaran part d’aquesta fireta.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image