L’associació empresarial Activa’t Inca, amb el suport de l’Ajuntament, han llançat una campanya per impulsar el petit comerç i les tendes de proximitat amb motiu de Sant Valentí.

“Posam en marxa aquesta iniciativa amb l’objectiu de crear una sinergia entre comerç i restauració, perquè els nostres associats volien d’alguna manera fidelitzar els seus clients i donar-los les gràcies perquè, en aquests moments, que la gent vengui a comprar al petit comerç és d’agrair”, declara Mar Nicolau, presidenta d’Activa’t Inca. En aquest sentit, la campanya té el lema “Estimar el comerç d’Inca té premi” i la imatge simula un regal i un plat amb coberts.

El batle d’Inca Virgilio Moreno, juntament amb el regidor d’Economia Local i Promoció de la Ciutat Miguel Ángel Cortés, i representants d’Activa’t Inca, han presentat el cartell promocional d’aquesta campanya.

Així, de l’1 al 14 de febrer fer compres als petits negocis locals d’Inca i registrar-les al web d’Activa’t Inca (www.activatinca.com) suposarà entrar al sorteig de 25 experiències gastronòmiques dels restaurants inquers. Cal tenir present que no compten com a petit negoci local les cadenes nacionals no franquiciades i les cadenes de supermercats.

“Inca és un espai urbà i comercial on aquestes iniciatives sempre han estat actives, i més encara si ajunten gastronomia, comerç de proximitat i una data tradicionalment important com és Sant Valentí”, declara per la seva banda Miguel Ángel Cortés, regidor d’Economia Local i Promoció de la Ciutat.

Els restaurants que hi participen són Bambú, Buke, Burger & Taco, Café Ciutat 1900, Celler Can Ripoll, Celler Sa Travessa, Dayla, Dlola, El Kiosko, Es Ginebró, Es Meson de s’arròs, Jony’s Food, Mercantil Polígono, Pizzeria Vetro, Restaurant Can Pedro, Restaurant Canyamel, Restaurant Cuinant, Restaurant Puig de Santa Magdalena, Restaurant Urban, s’Àngel, Sexto Sentido, Sort de Can Blai, Suro, Wine Mercat i Stromboli.

El sorteig tendrà lloc el mateix 14 de febrer i Activa’t Inca donarà el resultat a la web i a les seves xarxes socials.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image