Del 16 al 22 de setembre Inca participarà de la Setmana Europea de la Mobilitat. El programa d’activitats ha estat presentat pel Batle, Virgilio Moreno, la regidora de Mobilitat, Antonia Triguero, el tinent batle d’esports, Gori Ferrà, la regidora de Serveis, Francisca Barceló, i altres membres del Consistori a l’avinguda del General Luque. “Hem volgut començar aquesta setmana al carrer amb gent que va amb cadira de rodes ocupant llocs d’aparcament de vehicles, per fer veure a la gent que, ocupar una plaça de minusvàlids, pot perjudicar a una persona que realment la necessita”, ha explicat Triguero. Enguany el lema “Escull la mobilitat que impulsi la nostra economia” ha dut a l’Ajuntament a treballar propostes sobre la sostenibilitat durant tot el període.

pres_sem_16

L’objectiu principal d’aquestes jornades serà la conscienciació ciutadana per tal de la utilització de mitjans de transport sostenibles dins la ciutat. Per part de l’àrea de Mobilitat s’ha demanat que a part d’anar fent inversions per a la millora, que és de vital importància la implicació de la ciutadania. “Sabem que el tràfic interior a Inca és complicat, però també hem de trobar un equilibri necessari perquè tenguem un municipi per a les persones”, ha dit Moreno

Així, durant la setmana es presentaran els nous llocs d’estacionaments per a bicicletes. També es presentaran els nous projectes per a la supressió de barreres arquitectòniques. Durant el cap de setmana els més petits seran els protagonistes amb una bicicletada i un parc d’educació viària. La Policia Local participarà de la campanya de la Direcció General de Trànsit (DGT) per fer una jornada a Inca de control del cinturó de seguretat i dels sistemes de retenció dels seients infantils.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image