L’Ajuntament d’Inca ha instal·lat nous indicatius per tal de promocionar els diferents punts d’interès gastronòmic del municipi. D’aquesta manera, s’han col·locat senyals per donar a conèixer i assenyalar una vintena de restaurants i bodegues de vins, així com els hotels que hi ha actualment a la capital del Raiguer. Així mateix, es continua amb la promoció del centre comercial, i s’han posat cartells a les entrades de la ciutat amb la imatge «Inca, un centre comercial a cel obert».

De forma paral·lela, l’Ajuntament d’Inca ha produït també dos nous vídeos promocionals sota el lema «Inca, on allò important són els petits detalls». Així doncs, una d’aquestes produccions està destinada exclusivament a promoure la gastronomia local, i s’utilitzarà per dur a terme una campanya publicitària en les televisions locals. L’espot es pot visualitzar aquí: https://youtu.be/vJ9ckzX2sX0. A més a més, aprofitant les festes de Setmana Santa, el consistori realitzarà accions promocionals en l’àmbit internacional.

«La gastronomia inquera i els seus restaurants tan emblemàtics són un dels trets diferencials més característics d’Inca. Per aquest motiu, hem considerat adient dur a terme aquestes accions promocionals i posar en valor la restauració inquera, ja coneguda arreu de les Illes Balears», assenyala el regidor de Turisme Miguel Ángel Cortés.

La campanya posa l’accent en el fet que Inca és una ciutat a on passen petites coses que fan que aquest lloc sigui especial i, d’altra banda, es destaca que la capital del Raiguer és bressol de petites joies de la gastronomia. En definitiva, Inca és un lloc fet de petites coses, però que juntes formen quelcom molt gran, com així es destaca en el material promocional.

Aquesta iniciativa s’emmarca, per tant, en el projecte de promoció que l’Ajuntament està desenvolupant durant els darrers anys per posicionar Inca com a destinació turística. De fet, el passat any es va llançar una nova plana web incaturistica.es i es varen dur a terme accions promocionals amb influencers. El consistori preveu publicar durant els pròxims mesos una nova sèrie de vídeos promocionals protagonitzats per reconeguts personatges de les Illes Balears.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image