L’Ajuntament d’Inca durà a terme durant les pròximes setmanes obres de millora i embelliment en el carrer de Jaume Armengol, ubicat en el centre de la ciutat. “Estam realitzant importants tasques de manteniment a tot el municipi. El nostre objectiu és, a poc a poc, anar millorant els principals carrers de la ciutat i espais públics, entre ells el centre”, explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, entre altres actuacions, s’incrementarà l’arbrat existent i s’instal·laran noves jardineres al carrer de Jaume Armengol. Així mateix, també es retiraran tots els fitons existents de pedra natural i la caixa metàl·lica.

D’altra banda, es realitzarà un nou paviment asfàltic per trams al llarg del carrer, amb la finalitat de renovar les zones deteriorades i en mal estat. També es durà a terme la reparació del paviment de la zona perimetral de les garangoles que estigui deteriorada, i se’n formaran de noves al llarg del carrer dins les noves zones pavimentades.

“Amb aquestes actuacions volem millorar la imatge i funcionalitat del carrer de Jaume Armengol, una de les principals artèries del municipi i punt principal d’accés al centre de vianants d’Inca”, assenyala el regidor d’Urbanisme Andreu Caballero.

Es preveu que les obres, les quals han començat aquesta setmana, s’allarguin unes tres setmanes més. Cal destacar que de forma paral·lela es realitzen altres tasques de manteniment  la zona del centre. S’hi ha instal·lat nou mobiliari urbà, i es duran a terme importants tasques de jardineria.

Aquestes actuacions es realitzen també de la mà de la campanya “Inca, un centre comercial a cel obert”, que neix amb l’objectiu de desenvolupar conjuntament actuacions per potenciar el comerç local i de proximitat, així com iniciatives que millorin les competitivitats dels comerciants. “Aconseguir que el centre d’Inca sigui un vertader centre comercial a cel obert serà possible gràcies al desenvolupament d’accions com aquesta, que ofereixen al comerciant i al client un escenari adequat i atractiu”, destaca el regidor de Comerç Miguel Ángel Cortés.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image