Les obres de renovació de l’asfalt suposaran una inversió total de més de 240.000 euros. 

24/08/2020. Avui dilluns, han començat les obres de reposició del paviment asfàltic de diversos carrers del municipi d’Inca, les quals tendran un termini aproximat d’execució de tres mesos. “Des de l’Ajuntament feim un esforç per mantenir la nostra ciutat en les millors condicions possibles. Per això, tenim sempre molt presents les necessitats i demandes dels veïns i veïnes de les diferents zones de la ciutat”, assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, l’empresa adjudicatària del contracte avui ha començat ja amb les tasques d’asfaltatge al carrer de Joan Fuster, al barri de Crist Rei. Després es renovarà la pavimentació asfàltica del carrer dels Almogàvers, l’avinguda del Tren i el carrer dels Jocs, entre altres. Aquestes obres tenen un pressupost de 175.428, 89 euros.

D’altra banda, també es realitzaran millores de pavimentació asfàltica i terraplenament a alguns camins rurals del municipi. “És necessari que es realitzin obres a diversos camins rurals d’Inca. Hi ha trams en què la situació asfàltica requereix una renovació urgent”, explica Moreno.

Aquesta actuació contempla també la realització de tasques de neteja i de poda lateral dins aquests camins rurals d’Inca. Les obres tendran aproximadament un termini d’uns dos mesos i un pressupost de 65.773,81 euros.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image