L’Ajuntament d’Inca ha desenvolupat un projecte per millorar les instal·lacions del pavelló municipal de sa Creu. S’han duit a terme tota una sèrie d’actuacions per condicionar l’edificació i actualitzar aquest espai esportiu.

«Periòdicament és important anar realitzant actuacions per renovar els espais públics i aconseguir mantenir unes instal·lacions esportives de qualitat, alhora que es millora la sostenibilitat i l’eficiència de l’edificació», explica el regidor de Transició Energètica i Projectes Estratègics Gori Ferrà.

Això doncs, s’han substituït els canalons i s’han modificat els baixants pluvials del pavelló de sa Creu. D’altra banda, s’ha creat un nou accés a la coberta per facilitar la realització de tasques de manteniment. Així mateix, s’han instal·lat nous exutoris de ventilació a la coberta. Finalment, s’han millorat les fixacions de les plaques de la façana i s’han realitzat tasques de manteniment i pintura de l’estructura exterior de ferro.

De forma paral·lela, a principis d’any també es varen dur a terme important tasques de manteniment en el pavelló del Poliesportiu Mateu Cañellas. En aquest sentit, l’actuació més destacada va ser la reforma de la coberta del pavelló per reparar les filtracions.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image