L’Ajuntament d’Inca ha renovat i substituït la senyalització d’orientació urbana i els panells indicatius que es trobaven en males condicions. La finalitat d’aquesta actuació és modernitzar el material que es troba en pitjor estat de manteniment per tal de garantir que és accessible i intel·ligible per a la ciutadania.

En concret, s’han substituït les fletxes indicatives del «Monestir de Sant Bartomeu» i «Lluc». D’altra banda, s’han canviat els panells indicatius que marquen el «Terme municipal d’Inca». A més a més, el Departament de la Policia Local ha produït nous cartells portàtils de «Prohibit estacionar».

De forma paral·lela, el Museu del Calçat i la Indústria d’Inca ha desenvolupat un projecte per substituir la senyalització exterior de l’espai i renovar les banderoles. També ha creat indicatius del premi obtingut el 2022.

Aquestes actuacions s’han duit a terme gràcies a la concessió d’una subvenció pel Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca a l’Ajuntament d’Inca.

Compartir

Newsletter Image