El pròxim mes de setembre es realitzarà la XXVIII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana. Com és costum, des d’Inca s’afegiran molts marxaires per anar fins al santuari. Enguany els participants de la capital del Raiguer portaran una camiseta per commemorar els 50 anys de la coronació de Santa Maria la Major. «Així com el passat any els Gegants d’Inca foren els protagonistes, enguany hem cregut que aquesta efemèride havia de ser destacada», ha explicat Antoni Peña, regidor de Participació Ciutadana durant la presentació de l’esdeveniment que ha comptat amb la presència del Batle, Virgilio Moreno, el president de l’Associació d’Antics Blavets, Llorenç Gelabert, el rector de Santa Maria la Major, Mn. Antoni Vadell, en Tomeu Quely i altres membres del Consistori.

La Policia Local, l’Agrupació de Protecció Civil i l’àrea de Serveis participaran del dispositiu que la nit del 9 al 10 de setembre controlaran l’esdeveniment. A més un bon grup de voluntaris locals estaran distribuïts al llarg del recorregut a les zones d’avituallament.

Les inscripcions es realitzaran a l’Ajuntament d’Inca en horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres. Aquí es podran aconseguir els tiquets per utilitzar el servei de transport regular i a tots els empadronats a la ciutat podran tenir una camiseta gràcies a la col·laboració de l’empresa Quely.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image