S’ha inaugurat l’accés a l’estació del tren d’Inca, una reivindicació històrica de la popular barriada de la ciutat. A l’acte han acudit el conseller de Territori, Energia i Mobilitat Joan Boned, el batle d’Inca Virgilio Moreno, el director general de Transports Jaume Mateu, el gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) Mateu Capellà, el president de l’Associació de Veïns de Crist Rei Serafín Hidalgo i diversos membres del consistori. “Estam molt contents que el Govern de les Illes en uns mesos hagi estat capaç de donar resposta a un problema de fa anys a la nostra ciutat; s’ha complert una promesa en poc temps”, ha comentat Moreno.

IMG_3988

La nova infraestructura compta amb una rampa d’accés adaptada, un torn d’accés d’amplada especial, una màquina expenedora de bitllets i una porta metàl·lica per al tancament nocturn. La inversió realitzada pel Govern ha estat de 20.000 euros d’obra civil i de 50.000 euros d’equipament. A més, s’ha construït una coberta per protegir la zona de maquinària. “El cost no és gaire elevat tenint en compte que es tracta d’una millora per facilitar l’ús del transport públic en una populosa barriada que fa anys que ho demana”, ha declarat Boned.

Per part de l’Associació de Veïns s’ha dit que es tracta d’un dia festiu, ja que feia anys que es reclamava poder comptar amb un baixador a la barriada, perquè les opcions de passos soterrats no agradava a la gent.

Per altra banda, el gerent d’SFM ha anunciat que el Dimecres Bo es comptarà amb serveis especials de tren. “A més, la novetat d’enguany seran que s’establiran noves freqüències des de les estacions de sa Pobla i Manacor, que no s’havia fet mai”, ha declarat Capellà.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image