Agents i comandaments dels municipals d’Inca ha celebrat la seva tercera edició de Diada de la Policia Local. Un acte que ha comptat amb la participació del batle Virgilio Moreno, el tinent de batle de Cultura Antoni Rodríguez, el tinent de batle d’Esports Gori Ferrà, la regidora de Policia Antonia Triguero, membres del consistori, representants de la Guàrdia Civil, els bombers del parc d’Inca i els voluntaris de Protecció Civil de la ciutat. “Sabem de l’esforç que es fa per part dels agents, per això vull encoratjar-vos a seguir endavant amb la gran tasca que realitzau”, ha comentat Triguero.

El cap de la Policia Local Pep Cañete ha expressat, durant la cerimònia, el seu agraïment als companys per anar cada dia millorant el servei cap al ciutadà. A l’acte s’ha aprofitat per donar una placa als agents Daniel Garcia, Antoni Pons, Guillem Terrassa i Miguel Aranda; tots ells durant el darrer any han estat distingits pels mèrits en el compliment de la seva feina. També, com s’ha fet als darrers anys, els agents han volgut reconèixer algú de la societat civil amb qui troben identificats els valors de la Policia Local. Enguany el premi ha estat compartit entre els alumnes de segon D de batxillerat de l’IES Berenguer d’Anoia, juntament amb les professores Maria Antònia Caimari i Isabel Serra, del mateix centre, perquè aconseguiren mantenir en vida un professor que havia sofert un infart fins que serveis sanitaris i policia acudiren al lloc. “És important destacar la il·lusió dels municipals del cos d’Inca per la seva feina de servei públic, per tal motiu crec que és obligatori felicitar-los diàriament per la gran feina que fan per a Inca i per als inquers”, ha dit Moreno.

Per altra banda, s’ha aprofitat l’acte per fer entrega dels diferents premis de les competicions esportives que s’ha duit a terme entre els agents a les darreres setmanes. “Activitats com aquesta suposen un benefici per als agents perquè ens ajuden a cooperar i a fermar llaços que són molt importants perquè el grup camini plegat cap a complir els objectius”, ha comentat Cañete.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image