L’Ajuntament d’Inca continua reforçant el seu cos de seguretat, i ha incorporat novament set nous agents a la Policia Local. D’aquesta manera, es consolida el planter municipal de seguretat ciutadana, que supera ja els 60 efectius.

«Durant els darrers anys, estam fent un important esforç per adaptar el cos policial d’acord amb les necessitats de la nostra ciutat i, a poc a poc, anar ampliant i consolidant la plantilla de la Policia Local i els seus efectius, per tal de seguir millorant el servei i potenciar la seguretat ciutadana», assenyala el batle Virgilio Moreno.

Així doncs, els set nous agents ja s’han sumat al servei de la Policia Local d’Inca durant les darreres setmanes. Per tant, ara amb aquestes noves incorporacions i l’augment del plater del cos de seguretat de la capital del Raiguer hi ha durant tot el dia tres patrulles actives al municipi, a més dels altres efectius disponibles.

En aquest sentit, la regidora de Seguretat Ciutadana Antonia Triguero destaca que «anam fent passes fermes per millorar la seguretat ciutadana al municipi. La consolidació del cos policial és ja una realitat i això, sense cap dubte, es trasllada en un millor servei a la ciutadania».

De forma paral·lela, la Policia Local d’Inca ha habilitat un formulari en línia perquè la ciutadania puguin fer-los arribar les seves queixes i suggeriments de manera àgil, directa i ràpida. Aquestes comunicacions es poden fer aquí: https://incaciutat.com/tema/seguretat-ciutadana.

A més a més, durant els darrers dies els agents han començat una ronda de visites als comerços i restaurants de la ciutat per tal de presentar-se i facilitar-los les seves dades de contacte. Així, tendran a mà la informació necessària per contactar fàcilment amb la Policia Local d’Inca en el cas que sorgeixi qualsevol problema.

«La Policia Local ha de ser molt proper a la ciutadania. La seva principal tasca és vetllar per la seguretat de tots els veïns i les veïnes del municipi. Per tant, és important que els inquers i les inqueres sàpiguen que estan a la seva disposició per a tot allò que puguin necessitar», explica Triguero.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image