El Centre BIT d’Inca i el Museu del Calçat i la Indústria allotjaran una nova edició del cicle de conferències Inca business, que se celebrarà entre els mesos d’octubre i desembre. El batle d’Inca Virgilio Moreno i la regidora de Promoció Econòmica María José Fernández han estat els responsables de presentar els ponents de la quinta edició, que posarà l’accent en l’economia i les xarxes socials. A l’acte de presentació, hi han assistit també el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball Iago Negueruela i la directora gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) Mariona Luis Tomás.

 

“El nou programa del cicle de conferències Inca business compta de nou amb ponents d’una trajectòria excel·lent que ens parlaran sobre l’economia del futur i la importància de l’engagement a xarxes socials, així com dels aspectes que aporten valor a les empreses”, ha explicat Fernández.

Ángel Fernández, president de la Fundació per a l’Economia Circular d’Espanya i expert en gestió de residus, serà el responsable d’inaugurar el cinquè cicle de conferències Inca business dia 3 d’octubre amb la seva ponència “L’economia del futur”. Fernández explicarà l’actual model econòmic i els avantatges de l’economia circular. Dia 7 de novembre arribarà a Inca el community manager d’Infojobs, Nilton Navarro, qui oferirà la conferència “Com potenciar l’engagement a xarxes socials”.  Nilton pretén oferir les claus per aconseguir fer coses ordinàries de manera extraordinària al món en línia. Finalment, el 12 de desembre, serà el torn de Nieves Villena, economista, coach i educadora financera. Villena abordarà a la seva conferència, titulada “Felicitat econòmica”, les principals idees per aportar el màxim valor a les empreses i tots aquells aspectes que les fan més rendibles, productives i eficients.

Cal subratllar que aquesta és ja la cinquena edició de les conferències, que pretenen apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les tendències en diferents camps com l’emprenedoria, el màrqueting o l’estratègia econòmica. “Amb la nova edició, ja la cinquena, aquesta iniciativa es consolida. La nostra voluntat és ajudar a millorar les dinàmiques de funcionament de les empreses al municipi d’Inca”, ha destacat el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image