L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa un pla exhaustiu de neteja i desinfecció de la via pública per mantenir en les millors condicions possibles els carrers de la ciutat per tal de contribuir, d’aquesta manera, a evitar la possible propagació del Coronavirus. “Des de l’Ajuntament estam mobilitzant tots els recursos que tenim al nostre abast per intentar entre totes i tots reduir l’impacte que pugui tenir aquesta crisi sanitària a la nostra ciutat. Sense cap dubte, la neteja i desinfecció de tots els espais públics és actualment una de les nostres prioritats”, ha explicat el Batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així doncs, s’està realitzat una neteja a fons de carrers, parcs, places i espais públics; a la vegada que es netegen també, contenidors, papereres i mobiliari urbà. Per a la realització d’aquestes tasques s’estan destinant camions cisterna i màquines de baldeig, que netegen amb aigua a pressió i una solució desinfectant. S’han deixat d’utilitzar, per tant, els bufadors.

D’altra banda, cal destacar que s’han establert com a prioritàries les zones a on se segueixen congregant moltes persones, com ara entrades de farmàcies, supermercats, centres de salut o els accessos a l’hospital; les quals es netegen i desinfecten amb freqüència. Aquest pla especial de neteja s’allargarà fins que duri el període de contenció del Coronavirus.

A més a més, durant l’Estat d’Alarma i el període de confinament, l’Ajuntament ha acordat conjuntament amb l’empresa concessionària que les màquines comencin a treballar a les 8 del matí i no a les 6 hores, amb l’objectiu d’afavorir el descans.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image