L’Ajuntament d’Inca ha fixat ja el calendari de festius locals del municipi per a l’any 2025. L’acord es va aprovar en el darrer Ple ordinari, celebrat el passat 30 de maig, després que la Comissió Informativa de Ciutadania i Drets Socials enviàs la proposta per escollir els dies festius a l’Ajuntament.

D’aquesta manera, com marca la tradició, el consistori inquer ha elegit com a dia festiu per al pròxim any 2025 el dia 30 de juliol, en què es commemora la festivitat de Sant Abdon i Sant Senén, patrons de la ciutat.

La novetat per al 2025 és l’elecció de no feiner del 21 d’abril, el dilluns després de Pasqua. Aquesta decisió s’ha pres després que la Mesa Social Tripartida, un òrgan compost pel Govern, patronals i sindicats, no l’hagi inclòs en l’aprovació del calendari festiu de les Illes Balears. Enguany, però, sí que han escollit la Segona Festa de Nadal, dia 26 de desembre, en substitució del 12 d’octubre, que cau en diumenge, com a festiu tradicional de les Illes.

Així doncs, el consistori inquer ha elegit com a dies festius per al pròxim any 2025 el dia 21 d’abril, el dilluns després de Pasqua, i dia 30 de juliol, en què es commemora el dia de Sant Abdon i Sant Senén, patrons de la ciutat.

Finalment, cal recordar que els festius establerts per a aquest any 2024 són el dia 30 de juliol i el dia 26 de desembre.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image