L’Ajuntament d’Inca i Càritas Diocesana de Mallorca han renovat l’acord de col·laboració per a la gestió del Menjador Social d’Inca. D’aquesta manera, l’entitat rebrà, un any més, una subvenció de 100.000 euros per a despeses de manteniment, pagament de subministraments i atenció dels beneficiaris i beneficiàries.

L’acte de signatura del conveni ha estat presidit per Virgilio Moreno, batle d’Inca, i Catalina Maria Mateu Vicens, representant de Càritas Diocesana de Mallorca, i ha comptat amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Maria Antònia Pons. “Per a nosaltres és molt important mantenir aquesta col·laboració. Càritas Diocesana de Mallorca desenvolupa a la perfecció el projecte del Menjador Social d’Inca i ofereix un servei de qualitat a les persones ateses”, explica Moreno.

Càritas Diocesana de Mallorca va obrir el Menjador Social d’Inca, ubicat al carrer Son Ordre, l’any 1994. Actualment, atén més d’un centenar de persones diàriament. La majoria dels usuaris són persones majors i famílies sense recursos. “Cal subratllar la important funció social que fa el Menjador Social a la nostra ciutat i el servei imprescindible que ofereix als ciutadans d’Inca. Un fort agraïment a Càritas per la gran tasca que realitzen”, assenyala Pons.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image