23/07/2020. L’Ajuntament d’Inca i el Patronat de l’Agrupació Pro-Minusvàlids Psíquics de la Comarca d’Inca (Patronat Joan XIII) han signat un conveni per a la cessió, de forma gratuïta i temporal, de l’ús d’un espai de propietat municipal. Aquest local és l’edifici des Lledoner, i el Patronat podrà fer ús de les instal·lacions ubicades a la planta baixa d’aquest espai de Crist Rei Nou.

“Des de l’Ajuntament sempre hem estat al costat del Patronat Joan XXIII, una de les entitats més emblemàtiques de la nostra ciutat. Per tal motiu, estam molt contents de poder fer una passa més en la nostra col·laboració i cedir aquest espai, que permetrà a l’associació seguir creixent i poder augmentar el seu nombre d’usuaris”, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així doncs, el Patronat Joan XXIII podrà fer ús de la planta baixa des Lledoner durant els pròxims vint anys. Està previst que en aquest espai es realitzi un taller ocupacional, el qual està ja concertat amb l’Institut Municipal d’Afers Social (IMAS), per poder donar atenció a unes 25 persones amb discapacitat intel·lectual. “Joan XXIII és una entitat de referència a la nostra ciutat, ja que no n’hi ha d’altra que realitzi aquesta feina a Inca. Després d’avaluar les seves necessitats i situació actual, vàrem decidir que l’edifici ideal per cedir-los era es Lledoner, per les instal·lacions amb què compta”, explica el regidor de Participació i Urbanisme, Andreu Caballero.

Per la seva part, el president del Patronat Joan XXIII, Pere Rotger, ha destacat que “amb aquest espai tendrem l’oportunitat de crear el primer taller ocupacional promogut per Joan XXIII, el qual ens permetrà fomentar la inserció social i laboral de molts dels nostres usuaris. Es tracta, per tant, d’un  nou repte que assumim amb molta il·lusió”.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image