L’Ajuntament d’Inca ha presentat el projecte d’ocupació SOIB Reactiva 2022, amb el qual té previst contractar de forma temporal 63 persones desocupades. Aquest projecte té una durada de 6 mesos i compta amb dues línies de contractació.

En primer lloc, la línia 1 va destinada a persones de 16 a 30 anys en situació d’atur. Inclou dues places per auxiliar d’administratiu/va, vuit per informador/a ambiental, vuit per agent cívic/a, dues per personal de neteja, una plaça de peó de pintura, sis de peó de picapedrer i dues d’oficial/a de jardineria.

Per altra banda, la línia 2 es dirigeix a persones a partir de 30 anys en situació d’atur de llarga durada. Inclou cinc places per a administratiu/iva, deu per a llocs de conserge, quatre per a oficial/a de picapedrer, dues per a oficial/a de pintura, dues per a oficial/a de jardineria, vuit places per a personal de neteja i, finalment, tres places d’educador/a infantil.

Les inscripcions estan obertes fins al 16 de desembre, però cal tenir en compte que per accedir a la contractació serà necessari haver-se inscrit en el SOIB com a desocupat o desocupada. El projecte, promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals i el consistori inquer, està previst que s’iniciï el mes de febrer.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image