L’Ajuntament d’Inca, mitjançant el Centre de Formació, inicia el projecte d’ocupació SOIB Reactiva 2022, amb el qual incorpora de forma temporal a la plantilla municipal 49 persones desocupades.

A l’acte de benvinguda han assistit el batle d’Inca Virgilio Moreno, la regidora de Formació i Ocupació Alice Weber i la directora del SOIB Pilar Ortiz.

La regidora Alice Weber ha destacat “la constant execució de projectes d’ocupació a Inca els darrers anys per generar oportunitats als inquers i les inqueres en situació d’atur, i millorar l’ocupabilitat de les persones joves”.

Per la seva banda, la directora del SOIB Pilar Ortiz ha afirmat que “des del SOIB volem agrair profundament la col·laboració que tenim amb l’Ajuntament d’Inca; si no fos per aquest suport, no podríem, des del Govern, arribar amb les convocatòries públiques a totes les persones dels municipis. A més, amb Inca tenim una col·laboració molt estreta”.

Aquest projecte té una durada de sis mesos i compta amb dues línies de contractació, per a persones de 16 a 30 anys en situació d’atur i per a persones majors de 30 anys en situació d’atur de llarga durada.

Els llocs de feina que ocuparan les persones contractades a la línia 1 seran les d’auxiliar d’administració, informador/a ambiental, agent cívic/a, personal de neteja, peó/ona de pintura, peó/ona de picapedrer i oficial/a de jardineria. La línia 2 inclou places d’administratiu/iva, conserge, oficial/a de pintura, oficial/a de jardineria, personal de neteja.

El projecte SOIB Reactiva 2022 a Inca ha suposat una inversió total de 549.041,14 €, ha estat promogut pel SOIB i finançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image