L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa una important reforma del trànsit a la zona del Poliesportiu Mateu Cañellas i Can López, amb la finalitat de millorar els accessos i facilitar la circulació. Així doncs, s’ha habilitat un punt de sortida directa a la carretera d’Alcúdia des de l’aparcament de les instal·lacions esportives municipals per als vehicles que venen tant des de l’IES Berenguer d’Anoia com des de la barriada de Can López.

Paral·lelament, s’ha modificat també el sentit de circulació dels carrers de Ciutadella i Maó per tal de millorar l’entrada a la barriada de Can López. D’aquesta manera, a partir d’ara el punt de sortida a la carretera d’Alcúdia des del carrer de Maó serà també la nova sortida construïda just a l’altura dels aparcaments del Poliesportiu Mateu Cañellas.

D’altra banda, el carrer Tomir, que va des de la barriada de Can López a la plaça Mediterrània, continuarà sent de doble sentit de circulació perquè el trànsit sigui més fluid i àgil, especialment per als vehicles que venen des de S’Ermita. Aquesta reforma viària és efectiva des d’avui mateix, dimecres 20 de gener.

En conjunt, aquestes modificacions no són moltes, però sí que afecten considerablement els hàbits de circulació de la zona. L’objectiu d’aquesta reforma del trànsit és, per tant, millorar l’accessibilitat a la barriada de Can López i al Poliesportiu de Can López i, alhora, millorar la seguretat vària de la zona.

«Aquests canvis venen motivats especialment per les peticions dels mateixos residents de la zona de Can López, fins ara també punt de sortida directa a la carretera d’Alcúdia des del poliesportiu i l’institut. La circulació de camions i vehicles pesats en aquests carrers tampoc era fluida», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno. En aquest sentit, Moreno recalca que «des de l’Ajuntament d’Inca estam sempre al costat de la ciutadania inquera per escoltar les seves necessites i demandes per tal de, entre tots i totes, reflexionar i millorar la nostra ciutat».

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image