L’Ajuntament d’Inca i l’associació Seniors Españoles para la Cooperación Técnica (SECOT) renoven el seu conveni de col·laboració, amb la finalitat de contribuir a la creació de noves activitats econòmiques i a la consolidació del teixit empresarial de la ciutat. L’acte ha estat presidit pel batle Virgilio Moreno i el representant de l’associació Ricardo Moreno. Així mateix, ha assistit també a la signatura la regidora d’Innovació i Empresa María José Fernández.

“L’objectiu de la renovació d’aquest acord de col·laboració amb SECOT és seguir ampliant la cultura emprenedora a la nostra ciutat i impulsant la creació i la consolidació de nous projectes empresarials. Com no pot ser d’altra manera i com duim fent fins ara, també perseguim promoure l’ocupació de qualitat i amb futur a Inca”, explica el batle Moreno.D’aquesta manera, amb el nou conveni, SECOT posa a disposició de l’Ajuntament d’Inca el seu equip d’experts per donar suport i assessorament als serveis d’assistència tècnica i formació en diferents programes que es posin en marxa. Així, l’associació dona assistència als emprenedors, autònoms i agrupacions empresarials, mitjançant procés de mentoria (mentoring) o tutoria per a la millora de la seva activitat en les àrees d’organització, comercialització, producció o finançament, entre d’altres.

“L’assessorament i la formació són dos aspectes essencials a l’hora de crear una empresa i consolidar el seu negoci. És per això que des del consistori inquer donarem sempre el suport que necessiten els emprenedors i autònoms de la nostra ciutat per posar en marxa el seu projecte empresarial, i acompanyar-los en tot el procés”, assenyala la regidora Fernández.

Durant els darrers anys, SECOT ha desenvolupat un complet programa per al foment de la cultura emprenedora al món educatiu d’Inca. En aquest sentit, s’ha contactat amb tots els centres de formació, possibles destinataris d’aquestes accions, de la ciutat, amb l’interès de donar a conèixer la diversitat de l’oferta d’accions que l’Ajuntament posa al seu abast, tot això tenint en compte com a referència la diversitat d’edats, començant per primària amb el foment de valors socials i empresarials, i finalitzant per la Formació Professional, com a orientació professional per a la primera presa de contacte amb el món laboral.

D’altra banda, SECOT realitza actualment els serveis d’acompanyament i tutorització a emprenedors i nous empresaris. La finalitat d’aquesta iniciativa és oferir a les persones emprenedores la informació i la formació suficient per a la presa de decisions en relació amb la posada en marxa del seu projecte empresarial, per poder assolir el màxim de garanties d’èxit.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image