L’Ajuntament d’Inca treballa decididament per adaptar les seves dependències a la nova realitat i poder oferir un millor servei a la ciutadania. Així doncs, aquest mes de febrer les àrees de Padró Municipal i Medi Ambient s’han traslladat al carrer Sant Francesc, a la planta baixa de l’edifici del Mercat Cobert.

En concret, es tracta d’unes instal·lacions d’aproximadament 100 metros quadrats, les quals han estat recentment reformades. Amb aquesta reubicació d’alguns serveis municipals a unes instal·lacions més modernes, amplies i accessibles, el consistori de la capital del Raiguer pot oferir una millor atenció als inquers i inqueres.

«Fins fa poc l’edifici consistorial acollia tots els departaments principals. A poc a poc, hem anat reubicant molts de serveis per tal d’evitar aglomeracions innecessàries a un mateix punt i poder oferir un servei més eficient, directe i personalitzat als nostres ciutadans», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, el departament de Padró de l’Ajuntament d’Inca es troba des de l’1 de febrer al carrer Sant Francesc, cantonada amb carrer de la Pau. Així mateix, l’àrea de Medi Ambient s’ha traslladat al local de devora, al qual també s’accedeix pel carrer de Sant Francesc. Ambdues dependències municipals es troben a peu de carrer el que facilita l’accessibilitat.

Les retolacions i senyalitzacions d’aquestes noves dependències municipals, les del departament d’Afers Socials d’Inca i la de la plaça Mallorca han estat subvencionades pel Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

 

 

 

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image