L’Ajuntament d’Inca s’ha reunit amb les entitats de voluntariat presents al municipi per planificar activitats conjuntes amb l’objectiu de fomentar el voluntariat a la capital del Raiguer. Una de les primeres accions que s’han acordat és la realització d’una campanya per animar la ciutadania a fer voluntariat. A la trobada també s’ha parlat de dur a terme accions per visibilitzar i donar a conèixer el treball que realitzen les entitats al municipi, d’oferir més formació a les persones voluntàries i de reconèixer el compromís dels voluntaris.

“A Inca tenim la sort de comptar amb la presència de moltes entitats de voluntariat. Des de l’Ajuntament valoram molt l’activitat solidària que realitzen aquestes entitats al nostre municipi. Volem reconèixer la labor de totes aquelles persones que dediquen el seu temps a ajudar els altres de manera altruista, i consideram oportú fomentar el voluntariat com a acció de millora de la nostra societat”, ha declarat el regidor de Participació i Joventut Andreu Caballero.

La reunió que s’ha duit a terme al Casal de Joves sa Fàbrica també pretenia crear xarxa entre les entitats de voluntariat. “Per a nosaltres és important que totes les associacions que actuen al municipi es coneguin i es relacionin. Fins ara no havíem fet una trobada específica amb entitats de voluntariat, i hem considerat que era oportú crear aquest grup de treball”, ha explicat la coordinadora de Participació i Joventut Simona Payeras.

En aquesta primera trobada han participat catorze entitats de voluntariat: Fundació Aldaba, Sonrisa Médica, Fundación Inca Viva, Templarios del Mundo, Mater Misericordiae, Dentista Sobre Ruedas, Probens, Projecte Home, Predif, Fundació Es Garrover, Amadiba, Caritas, AECC i Fundació IRES.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image