L’Associació de Confraries de Setmana Santa d’Inca ha presentat el III volum del llibre Pregons de Setmana Santa d’Inca (2006-2020). Es tracta d’un recull dels parlaments dels darrers tretze pregoners i pregoneres de la ciutat, totes elles persones que han tengut un paper destacat dins les processons o han sigut partícips d’elles.

“Aquest llibre és una mostra fefaent de la salut, la continuïtat i la constància que ha mantengut l’Associació en l’organització dels actes de la Setmana Santa. Els pregons, any rere any, han marcat l’inici de les celebracions inqueres i ens han ajudat a encarar la Setmana Gran del cristianisme amb punts de vista molt diversos, però en tot cas enriquidors”, destaca el president de l’associació Pep Noguera.

Així doncs, el tercer volum de Pregons de Setmana Santa d’Inca (2006-2020) neix amb la finalitat de recollir, recuperar i, alhora, perpetuar el missatge que persones representatives de la Setmana Santa inquera i de la capital del Raiguer ens varen voler transmetre amb els seus pregons. En aquest sentit, el batle d’Inca Virgilio Moreno assenyala que “aquesta obra ajuda a mantenir les tradicions i els costums del nostre municipi, però també convida amb la seva lectura a reflexionar i descobrir trossets de la història d’Inca i com viuen els inquers la Setmana Santa”.

El llibre s’ha repartit a cada confraria d’Inca. Així mateix, també se’n poden aconseguir contactant amb l’Associació de Confraries de Setmana Santa d’Inca.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image