El projecte, amb un pressupost de 2,2 milions d’euros, es preveu que estigui finalitzat durant els primers mesos de 2021.

 

El batle d’Inca Virgilio Moreno i el regidor d’Urbanisme i Patrimoni Andreu Caballero, juntament amb els portaveus dels grups polítics municipals, han visitat avui les obres de la plaça de Mallorca per conèixer com avança el projecte. “La reforma de la plaça de Mallorca és un dels projectes més importants d’aquesta legislatura. Suposarà la integració de l’espai públic a Inca i donar continuïtat al centre del poble”, assenyala Moreno.

Així doncs, durant la visita els membres del consistori han pogut constatar de primera mà que les obres marxen a bon ritme. De fet, es preveu que el projecte estigui finalitzat durant el primer trimestre de 2021. “No tenim gens de pressa per inaugurar aquest espai.  Volem que les coses es facin bé, que el resultat sigui el millor per a la ciutat  i que es resolguin totes les deficiències que tenia aquesta plaça”, explica el batle d’Inca.

Amb aquesta reforma de la plaça de Mallorca, l’Ajuntament d’Inca pretén reconfigurar el conjunt en un espai públic molt més interrelacionat i integrat amb l’entorn. El projecte augmenta la relació entre els diferents nivells convertint el mur existent en unes grades. A més, se solucionaran també totes les mancances que tenia aquesta plaça amb la millora del paviment, la impermeabilització i l’eliminació de les lluernes que suposaven els canvis de cota. “L’objectiu principal de la renovació de la plaça de Mallorca és esmenar les deficiències que tenia aquest espai i millorar les seves condicions per tal de fomentar la usabilitat i el confort a l’espai públic. Volem dinamitzar la plaça mitjançant la inclusió de suports per a noves activitats”, destaca Caballero.

Les obres suposaran una inversió de 2,2 milions d’euros, dels quals 500.000 són aportats pel Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics.

 

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image