Les festes en honor a sant Antoni presenten diversos canvis d’itinerari fruit del consens amb els organitzadors i veïns. Així, després de la missa solemne els xeremiers i els dimonis acompanyaran el sant fins a la plaça de la Llibertat. Allà hi haurà l’amollada de coloms a càrrec del Club Colombòfil Inquense. Després es realitzarà la tradicional processó de beneïdes al llarg de la Gran Via de Colom. “Aquesta nova ruta presenta beneficis per tal que tot transcorri amb seguretat per a persones i animals”, ha comentat el regidor de Participació Ciutadana, Antoni Peña.

agenda-sant-antoni-sebastia-2016

Cal destacar que el dia 16 de gener a la plaça del Bestiar hi haurà l’encesa del tradicional fogueró i la torrada. Com cada any, s’oferirà pa i vi de franc. Aquest acte compta amb la col·laboració de les diferents associacions de veïns de la ciutat.

Per altra banda, el dia 20 de gener se celebrarà la festivitat de Sant Sebastià al carrer que du el nom del sant. Els actes començaran a les 19.30 de l’horabaixa amb una missa a l’església de Sant Domingo, i el ball de l’Oferta anirà a càrrec de la Revetla d’Inca. Posteriorment hi haurà el rosari amb acompanyament de guitarres i el pregó, que enguany serà a càrrec de Margalida Ferragut. A les 21 hores, al mateix carrer de Sant Sebastià, hi haurà la tradicional torrada amb pa i vi de franc. La Revetla d’Inca serà l’encarregada de conduir la ballada popular.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image