Comença el compte enrere per al Mallorca Dream Days, que se celebra els dies 4 i 5 de març a la Fàbrica Ramis. El III Saló de Bodes, Comunions, Batejos, Festes i Esdeveniments d’Inca comptarà amb la participació de 70 empreses de sectors molt diferents, com per exemple audiovisuals, decoració, finques, moda nupcial o càterings, procedents de tota l’illa, moltes d’elles d’Inca i la Part Forana.

Virgilio Moreno, batle d’Inca, i Sandra Llabrés, directora de l’esdeveniment, han estat acompanyats a la presentació per Rosa Llabrés,  de Pronovias ; Antoni Peña, regidor de Promoció de la Ciutadania; Miguel Ángel Cortés, regidor d’Economia Local;  Ana Capó, CEO d’Otro Cantar Decoración; Óscar Otero, director de Ribes & Casals de Palma; Fabrizio Giunta, gerent de Tast Out; Sebastià Avellà, gerent de Liándola Parda by Tià Djs; Paco Alcalde, CEO de Fibwi; Toni Llobera, CEO de LoMusic, entre d’altres empreses que hi participen impulsant aquesta iniciativa i representant una part important del sector d’empreses proveïdores de serveis a l’illa.

“Com no pot ser d’altra manera, des de l’Ajuntament d’Inca ens hem posat al costat del Mallorca Dream Days, perquè és un esdeveniment que duu a Inca més de 4.000 persones i és motor d’una activitat econòmica rellevant”, ha dit Moreno. “Estam molt satisfets que ens anem consolidant, però ja hem fet passes per fer-nos un lloc a escala nacional amb la incorporació de Pronovias com a patrocinador oficial, i treballam per posicionar internacionalment Mallorca com a destí ideal de bodes i celebracions”, ha esmentat Llabrés.

Durant els dos dies que durarà el Saló, que comptarà amb més 3.000 m² d’exposició, es duran a terme presentacions, demostracions, xous i actuacions en directe, a més d’impulsar la Passarel·la de Moda “Dream Days”, en què es presentaran les noves col·leccions i tendències de moda nupcial, cerimonial i còctel. A més a més, es realitzaran tasts de càterings i rebosteria, i cuina en directe, i s’exposaran vehicles clàssics, food trucks i atrezzo de tota classe davant la Fàbrica Ramis, a la Gran Via de Colom.

Finalment, cal destacar que el preu de l’entrada és de 2 euros i que per als infants, menors de dotze, és de franc.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image