L’Ajuntament d’Inca s’ha reunit avui amb Policia Local, Guàrdia Civil i seguretat privada per definir el dispositiu especial que es durà a terme durant el Dimecres i el Dijous Bo. Així doncs, la finalitat d’aquesta trobada és garantir la màxima coordinació entre els diferents cossos de seguretat.

«Comptarem amb els efectius necessaris perquè durant aquests dies de màxima afluència a la nostra ciutat les qüestions de seguretat ciutadana estiguin ben cobertes. Hi haurà molt més control que altres anys per garantir el compliment de les mesures vigents i assegurar que els ciutadans poden participar de les celebracions amb les màximes garanties», assenyala el batle d’Inca Virgilio Moreno.

D’aquesta manera, s’ha acordat que el dispositiu especial de seguretat estarà format per més de 100 efectius, entre Policia Local, Guàrdia Civil i seguretat privada. El dispositiu estarà ja en marxa a partir de dimecres a primera hora i, el mateix dia durant l’horabaixa, es reforçarà la vigilància a la zona de la plaça de toros i el Quarter General Luque.

Enguany, el centre de coordinació i l’hospital de campanya s’ubicaran als baixos del Mercat Cobert, just al carrer de Sant Francesc.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image