Amb el nom d’Inca a Taula, s’han presentant unes jornades gastronòmiques que es realitzaran a la capital del Raiguer des del 22 al 25 de març. A més, conjuntament, es durà a terme les I Jornades del Palo de Mallorca, una oportunitat per descobrir aquesta beguda i tots els usos a la gastronomia i la cocteleria. El Batle, Virgilio Moreno i el regidor de Comerç i Turisme, Jaume Tortella, acompanyats dels representants de l’Asociación Balear de Sumillers i l’Asociación de Cocineros Internacionales de Baleares. Aquesta primera edició es comptarà amb la participació de 16 restaurants i cellers de tota la ciutat. «Per a nosaltres és molt important la gran resposta que ha tengut entre els professionals dels fogons i, si es continua potenciant, pots convertir-se, amb el temps, en un atractiu més pels visitants», ha explicat Tortella.

És reconeguda la tradició culinària de la capital del Raiguer al llarg dels temps. Per aquesta raó, des de l’organització, s’ha pres com a punt de partida per crear les jornades Inca a Taula. Un esdeveniment que neix amb vocació de potenciar el sector de la restauració de la ciutat i per apostar per la qualitat de la gastronomia com a element dinamitzador de l’economia local. «Des de l’administració local és el nostre deure estar al costat del teixit productiu, per això hem donat la passa i, pels que ens conten els tècnics pot tenir una bona acollida entre el públic objectiu», ha comentat Moreno.

Per altra banda, les I Jornades del Palo de Mallorca serviran de fil conductor per a totes les propostes de cuina d’aquests dies. Així, després de les càpsules de formació que han rebut els restauradors per part dels professionals de l’Asociación Balear de Sumillers i l’Asociación de Cocineros Internacionales de Baleares, cada local oferirà quelcom on el Palo serà protagonista. Així, s’han ensenyat diverses receptes de cocteleria i de cuina per tal de donar a conèixer les diferents aplicacions que pot tenir el tradicional licor.

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image