El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre de 2016, durant la Fira de la Terra, se celebrarà Salut i Ecologia, un esdeveniment amb propostes orientades cap a una concepció de la salut i els hàbits de vida més natural i responsables. A la presentació han acudit el Batle, Virgilio Moreno, la regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater, la secretària general de la Conselleria de Salut, Guadalupe Pulido i el Dr. Felip Ramis. Aquest certamen pretén ampliar la nostra visió a l’hora de prevenir i tractar malalties des de la integració del coneixement de distints àmbits, i que inclou tant aspectes relacionats amb els darrers avenços científics com de les medicines i teràpies naturals i tradicionals, per plantejar tractaments menys agressius en els quals el protagonista sigui el pacient i no només la malaltia”. Posar en marxa Salut i Ecologia suposa posar la nostra ciutat al mapa d’un tipus de visió de la salut que pot ser molt atractiu per les persones que ens visitin el pròxim cap de setmana”, ha comentat Sabater.

pressalutiecologia

El Claustre de Sant Domingo és l’espai que s’ha escollit per crear un entorn en el qual, a través d’estands informatius, tallers i activitats de difusió i animació, es presentaran al públic diferents plantejaments per millorar la nostra vida des del respecte als processos naturals del nostre cos i el nostre entorn. Fins a 30 participants a Salut i Ecologia pretenen compondre una proposta de forma de vida més saludable i sostenible, construïda sobre pilars més naturals i compromesos amb el nostre entorn. “És important que la gent conegui aquesta realitat on el protagonista és el pacient i no només la malaltia” ha comentat el doctor Ramis. A més, es podran conèixer entitats que desenvolupen projectes per a la conservació del patrimoni natural de les nostres Illes, que plantegen la seva actuació des d’una visió més responsable del turisme o es comprometen amb els productes de proximitat i els recursos locals per al desenvolupament de la seva activitat.

Les diferents activitats es realitzaran a les 3 sales preparades a aquest efecte i al pati central del Claustre. Un fet destacable és que en la realització dels estands només s’utilitza fusta amb certificació ambiental sense tractar i Falcon Board (cartó reciclable).

Compartir

ACTUALIDAD

Agenda

Otros

Newsletter Image