El batle d’Inca Virgilio Moreno, el regidor de Promoció de la Ciutat Miguel Ángel Cortés, juntament amb el gerent de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) Pedro Juan Planas Mulet i el tècnic de Qualitat Xisco Bauça, han entregat els certificats a les noves empreses inqueres que s’han adherit al programa de millora de qualitat turística impulsat per la Secretaria d’Estat de Turisme (SICTED).

Així doncs, enguany quatre noves empreses han aconseguit aquest distintiu que reconeix el seu esforç i compromís amb la qualitat i la millora contínua. En concret, han rebut aquest certificat l’hotel Antic Can Guixe i Can Vidal Boutique Rooms. També s’adhereixen a SICTED el Forn de Sant Francesc i Reset Hair & Beauty. Aquestes incorporacions se sumen al Celler Can Ripoll i el Museu del Calçat i la Indústria, que han renovat també la seva participació en aquest sistema de qualitat.

«Estam molt contents que les empreses inqueres vulguin sumar-se al projecte de promoció turística de la ciutat i apostin per Inca com a destinació de qualitat. En aquest sentit, vull destacar l’adhesió al programa dels dos hotels que hi ha al centre de la ciutat, que consolida així la nostra ciutat com a destinació turística d’interior de referència», destaca el regidor Cortés.

SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i de Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics de fins a 32 oficis diferents, amb l’objectiu últim de millorar l’experiència i satisfacció del turista.

Inca s’ha adherit al programa «Compromís de Qualitat Turística», que acredita i reconeix l’esforç realitzat per les empreses participants. El distintiu visibilitza el compliment dels requisits establerts en la metodologia, i l’esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua, alhora que distingeix la capital del Raiguer davant de la competència.

D’aquesta manera, en el marc del projecte, abans del lliurament de les distincions s’ha celebrat la Mesa de Qualitat Turística d’Inca, amb la participació de les empreses que disposen del segell i la consultora «Iqualtur», responsable de la implantació d’aquest sistema a Inca.

Durant la trobada, es fa un repàs dels compromisos SICTED i es defineix la planificació per al 2024. De forma paral·lela, els participants analitzen la situació turística del municipi, així com les inquietuds i necessitats com a actius turístics.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image