L’Ajuntament d’Inca ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions per als nins i les nines residents al municipi que assisteixen o hagin assistit a les escoles d’estiu que s’han duit a terme a la capital del Raiguer durant 2022. «Un any més, amb aquestes ajudes volem donar una mà a les famílies perquè els més petits de la casa puguin participar de les propostes d’oci i esport que hi ha a la ciutat, i gaudeixin de l’estiu», explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

Així doncs, el termini per sol·licitar l’ajuda romandrà obert des del 9 de setembre fins al dia 30 de setembre de 2022. Les sol·licituds de subvencions es poden presentar en el Registre d’entrades General Municipal, en el Casal de Joves sa Fàbrica, o de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Inca.

En concret, el període per a la realització de les activitats subvencionades comprèn des del dia 27 de juny de 2022 fins al dia 9 de setembre de 2022. D’altra banda, les escoles d’estiu s’han d’haver realitzat a espais públics, i els organitzadors hauran de presentar la documentació corresponent de la realització de l’activitat.

Aquesta línia de subvencions està destinada als alumnes de les escoles d’estiu que, a més d’estar empadronats a Inca, estiguin dintre d’algun dels supòsits següents: ser, almanco, dos germans inscrits a l’activitat d’estiu; ser membre de família nombrosa, tenir algun tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial; família monoparental. La partida pressupostària per a aquesta línia d’ajuts és de 7.000 euros.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image